om

Butikken

I butikken Englestof & Garn finder du alt hvad hjertet begærer af metervarer, garn og sytilbehør.

Vi får hele tiden nye metervarer fra tidens bedste leverandører, og vi fører garn fra mærker som: Rowan, Sandnes Garn, Mayflower, Permin og Hjertegarn.

Vi hjælper og vejleder dig til hvilke materialer og

kvaliteter, der passer bedst til dit projekt - og så

har vi et kæmpe udvalg af knapper, kantbånd, tråd, strygemærker og meget mere.

Vi glæder os til at betjene dig i vores butik på Usserød Kongevej 16 i Hørsholm.


Plads til fordybelse

I den travle hverdag er det måske vigtigere end nogensinde at holde fast i at skabe sig de små betydningsfulde åndehuller, hvor hjernen og tankerne kan blive renset, og de kreative energier slippes fri. Vi har alle godt af at komme ud, væk og få lov til at fordybe os. Det glemmes blot alt for tit, fordi vi ikke har tid – tror vi. Men det er de små fredfyldte øjeblikke i hverdagen, der er med til at holde stress væk. Det er de øjeblikke, hvor vi skaber noget, hvor vi samtaler og hygger med andre, som giver energi. De øjeblikke finder du på vores små populære eksklusive sy-kurser. Du lærer en masse, får skabt noget helt unikt og lækkert, og frem for alt får du det skønneste frirum, du kan drømme om.


Du skal være hjerteligt velkommen! Vi skal nok finde en plads, hvor du kan få lov til at fordybe dig.


Om EngleStof & Garn

I Englestof finder du et kreativt univers helt i tråd med tidens nye værdier, at være noget for hinanden, at skabe noget selv, at bruge hænderne og nyde glæden ved den kreative proces i arbejdet med garn, tekstiler og tilbehørets vigtige detaljer.

Hos os er den gode oplevelse i højsædet både i forretningen og på sykurserne, hvor vi lægger vægt på, at alle kan være med. Nybegyndere og øvede, teenagere og voksne.

Vi underviser i kunsten at designe selv, at tilskære, at sy drømmeprojektet og i at lære sin egen symaskine og overlock at kende. Der er hold hver dag fra mandag til fredag, og to lørdage om måneden har vi heldagssyning. Der ud over har vi strikkecafé en lørdag i måneden, hvor der deles ud af tips og tricks af vores erfarne og dygtige underviser.


Her finder du os:

Syundervisning, garn, stof & sytilbehør!

Usserød Kongevej 16 - baghuset

2970 Hørsholm

Tlf. 45863378 - Email: englestof@gmail.com

Del & Like: