kurser

Symaskinekurser!

Selv om man har haft sin maskine længe, og endda føler, at man kender den godt. Så tag på kursus en dag og blive overrasket! Din symaskine kan nemlig rigtig mange ting – også en hel del, som det er svært at læse sig til. Så uanset om din maskine er ny eller af lidt ældre dato, så tag den med på kursus. Vi garanterer, at du vil blive forelsket i den på ny. Og overlockeren er et kapitel for sig, som du slet ikke vil undvære at fordybe dig i. Du tager selvfølgelig din egen maskine med. Det er jo den, som du skal lære at blive ekstra gode venner med.

Tilmeld dig nyhedsbrevet, følg med på Facebook, eller ring og hør, hvornår næste kursus afholdes.

Der er løbende både grundkurser i symaskine og i overlock, ligesom der på begge maskiner holdes udvidede kurser.

Kurserne holdes ofte om lørdagen fra kl. 10 til 13.


Hækle & strikke kursus-café

En gang i måneden holder vi hækle- og strikkekursus. Vi kalder det også af og til vores hækle- og strikkecafé fordi vi hygger os gevaldigt med lækker kaffe, te og god snak. Men målet er at lære noget, at få tips og tricks fra en dygtig underviser og ægte strikke-ekspert.

Tag dit strikketøj med og få hjælp til det, der ofte driller eller få vejledning til den hurtigste og nemmeste måde at skabe et flot resultat på. Få inspiration i de andres ideer og projekter og nyd at slappe af med en kop skøn kaffe eller te.

Vi mødes som regel i ”hækle-strikke-kursus-caféen” om lørdagen, og så strikkes og hækles der under kyndig vejledning fra kl. 10.30 – 13.

Du tilmelder dig på facebook, på englestof@gmail.com eller på telefon 45 86 33 78Sykurserne!

Undervisningen er individuel. Den foregår på små hold og den tager udgangspunkt i dit projekt, samt i det du har lyst til at lære, og der tages afsæt i det, du kan. Alle har gang i deres eget projekt, undervisningsholdende er derfor både for dig, som er øvet og for dig, der har behov for at starte fra bunden.

Der er kurser på 2½ time pr. gang, eller 3 timer pr. gang, og det er muligt, at gå én gang om ugen eller hver 14. dag.

I undervisningslokalet er der symaskiner, overlockere, presseanlæg og klippebord til rådighed.

Vi tilbyder også en række specialkurser, der løbende annonceres i vores nyhedsbrev. Der er tilskæringskurser, hvor du kan få lært at lave grundmønstre til kjole, slacks- og jeans, symaskinekurser, hvor du kan blive rigtig fortrolig med din symaskine og overlock, samt hækle- og strikke kurser.

For dig der ikke har tid i hverdagen eller bare gerne vil have lidt ekstra sammenhængende tid, er der løbende undervisning enten en lørdag eller en søndag, ligesom der i sommerferien er mulighed for at gå til sommersyning fra én dag til en hel uge.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig løbende orienteret om udbuddet af kurser eller spørg i forretningen om, hvornår der er et kursus, der passer dig. Vi glæder os til at se dig på et af holdene!


Her finder du os:

Syundervisning, garn, stof & sytilbehør!

Usserød Kongevej 16 - baghuset

2970 Hørsholm

Tlf. 45863378 - Email: englestof@gmail.com

Del & Like: